2014. július 7., hétfő

A Szajki-tavak

Szajki tavak - horgász bungallók
Szajki-tavak, Horgásztó

Szajki tavak - A Szajki-tavak Vas megye évtizedek óta közkedvelt üdülő területe. Erdős területen, nyugodt környezetben várja a kikapcsolódni vágyókat.

Ide nem ér el a város zaja, forgalma, zavartalanul élvezhető a tiszta levegő és a madarak éneke. A 11 tó közt vannak horgásztavak és strandolásra alkalmas tó is, ahol megannyi lehetőség kínálkozik a vizek, erdei túrák kedvelőinek a kikapcsolódásra, szórakozásra.

1931-ben a környékbeli birtokosok (gróf Endrődy Sándor és Zierer Antal) ötlete alapján a Csörgető ér felduzzasztásával jött létre az a 11 tóból álló tórendszer, amely napjainkra egy minden igényt kielégítő népszerű üdülőterületté vált.

Szajki tavak - 11 tóból álló tórendszer

Itt mindenki megtalálhatja azt, amire a pihenéshez szüksége van. Erdei kirándulóútvonalak a túrák kedvelőinek. Lovaglási lehetőség azoknak, akik nem szeretnék saját lábukat koptatni és inkább négy lábon barangolnák be a vidéket.

Strand a fürödni, úszni, vagy evezni vágyóknak. Pecázásra külön horgásztó áll rendelkezésre, ahonnan senkinek sem kell üres szákkal távoznia.

Szajki tavak - strand

Az üdülőterület ligetes utcáiban szebbnél szebb nyaralók sorakoznak. Ön szívesebben aludna sátorban, vagy lakókocsiban? Jól kiépített, árnyas kemping várja Önt és kedves családját >>

logo

Ha a sok barangolásban, vagy éppen a strandolásban valaki netán megéhezne, vagy megszomjazna, akkor megkóstolhatja a helyi ételkülönlegességeket a Szajki Tó vendéglőben, vagy választhat a söröző, a lángos- és a pecsenyesütő, a büfé, a fagylaltozó, vagy a vegyesbolt kínálatából. Akinek esetleg még marad energiája az esti órákra, akkor végigtáncolhatja az éjszakát a Csalogány Sörkert discojában.

Szajki tavak - horgász bungalló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése