2014. július 30., szerda

Saját telepített lakókocsi

Akik voltak már itt tudhatják, hogy ez egy nagyszerű ősfás kemping, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Akik pedig még nem jártak itt, azoknak feltétlenül fel kell fedezniük saját telepített lakókocsi feledhetetlen hangulatát.





Szeretnétek telepített saját lakókocsit ősfás kempingünkben?  Szeretnétek egy második otthont? Itt nem kell füvet nyírni,kerítést készíteni,  itt pár perc érkezés után már lehet élvezni a szabadságot.Nagyon kedvező áron, telepíthető saját lakókocsi szezonban és egész évben egyaránt. Horgászoknak nem kell több alkalommal lehúzni a lakókocsit, elég egyszer és nálunk is otthon érzitek magatokat saját lakókocsiban.  Rokonoknak, ismerősöknek, baráti társaságoknak oda lehet adni amikor éppen idejük engedi a kikapcsolódásra. Innentől megszűnik a lakókocsi hely fizetése, mert benne van az árban.  Van egy fix ár és a többi megbeszélés szerint történik. A szajki tavak Kempingben telepített lakókocsi második otthonotok lehet.


Mivel töltsük szabadidőnket?


Kezdjük mindjárt  a kocsinkból bepakolással, egy koccintással  a szajki tavak kempingben. A telepített lakókocsink kulcsát ha leadjuk a portán, a tulajdonos bekapcsolja a hűtőnket, hogy  a hozott ételek és italok hidegen is maradjanak. Egy kis sétával felmérjük a környéket, meglátogatjuk a híres lángos készítő, Rudi-büfét aki már messziről üdvözöl. Finom tejfölös-sajtos lángos evése közben megbeszéljük a programok közül mivel is kezdjük.


Fürdés a tó-fürdőben,horgászat, lovaglás gombaszedés, kerékpározás,kalandpark,szezonban élelmiszerbolt, meleg-konyhás étterem,zenés Sörkert, valamint 30 km-es körzetben 6 termálfürdő.


 


80 db lakóautó vagy lakókocsihely 80 db lakóautó vagy lakókocsihely


 



Saját telepített lakókocsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése