2014. július 18., péntek

Az első Retro hétvége nálunk!

Az első Retro hétvége a Szajki tavak kempingben!


Csütörtökön kezdődött a vendégek fogadása, elsőnek a Főszervező érkezett családjával a Dácia Taxival és azonkívül sok régi járművekkel, sátras utánfutókkal, Retro sátrakkal.






   


Vendégeink pillanatok alatt visszaidézték a 60-70-es évek hangulatát. Előkerült a Traubi, a pálma matrac és az ilyenkor nélkülözhetetlen Retro hétvége sikeréhez való  zene.


Az első este hangulatát  a bográcsban főtt gulyás és a grillsütőn sütött finomságok tovább fokozták.


IMG_7760    bogrács    IMG_7724   IMG_7742


A Szajki Tavak és a kemping kicsiknek, nagyoknak egyaránt sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt, amit a Vendégeink maximálisan igénybe is vettek! A gyerekek jól érezték magukat a játszóházunkban, voltak családok akik strandoltak, lovagoltak, a kalandparkot látogatták meg , kerékpártúrára mentek, vagy a büfésoron helyi specialitásokat kóstolgattak.




 


Közösen hozzá kezdtünk a paprikás krumpli elkészítéséhez, délben már azt ebédelte a csapat . Délután előkészültünk a közös sütögetéshez a faszenes grillen. A  jó hangulatot még a nyári futózápor sem tudta megzavarni! Este Retro  zenés,táncos mulatság vette kezdetét.




Vendégeinkkel közösen úgy döntöttünk, hogy jövőre, 2015 július  közepén ismét  megtartjuk a Retro hétvége programot a Szajki tavak kempingben. Írjátok meg a vendégkönyvünkben mit szeretnétek a környék lehetőségei közül? Kalandpark ügyességi verseny, ki szeretne részt venni lovasoktatásban, tereplovagláson,Mi kisorsoljuk a legjobb lovasnak járó díjat a legügyesebb kötélmászót. Tó átúszást szervezhetünk, gyerekeknek kerékpáros rövid túra, felnőtteknek hosszabb kerékpáros ügyességi túra.


A legjobbak Oklevelet, serleget, díjazást kapnak !


Várjuk az ötleteket, a legjobb ötletgazda még ebben az évben  3 nap 2 éjszaka  ingyenesen  sátorozhat kempingünkben.


Írd ide az kommentek közé.



Az első Retro hétvége nálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése